Kun joku askarruttaa, me autamme.

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin lahjakortin antajien ja saajien kysymyksiin.
Jos et löydä vastausta kysymykseesi, olethan yhteydessä myyntiimme (myynti@innoflame.fi, puh. 0207 433 601) tai asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@innoflame.fi, puh. 0207 433 600).

Taina Engström
Myyntiassistentti
Innoflame Oy

Kysymykset ja vastaukset

Lahjakortin saajalle

Lahjakortin lunastaminen on helppoa. Klikkaa sivuston yläreunasta Lunasta lahjakortti -linkkiä ja seuraa ohjeita. Kun olet valinnut mieleisesi lahjan, toimitamme sen sinulle Suomeen noin 4–7 ja EU-maihin noin 7–10 arkipäivän kuluessa.
Lahjakortti täytyy käyttää viimeistään siihen merkittynä päivänä. Vanhentuneita lahjakortteja ei valitettavasti voi lunastaa.
Perfect Finnish -lahjakorttien tuotteet vaihtuvat jatkuvasti sesongin mukaan. Siksi suosittelemme valitsemaan lahjatuotteen helposti sivustomme kautta. Jos tämä ei jostain syystä ole mahdollista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (puh. 0207 433 600).
Tuotteet toimitetaan Postin Postipaketti- tai SmartPost -kuljetuksella. Mikäli valitset aineettoman lahjan, saat lunastuksen jälkeen sähköpostiisi koodin, jolla pääset käyttämään valitsemaan palvelua.
Näet lahjakortin voimassaoloajan kortin sisäsivulta, sähköposti- tai tekstiviestistä tai sähköpostin liitteenä toimitetusta PDF-liitetiedosta.
Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.
Lahjakortilla voi lunastaa vain lahjakortin kategorian tuotteita. Tuotevalikoima elää sesongin mukaan. Jos et nyt löydä sopivaa tuotetta, voit odottaa ja lunastaa lahjakortin myöhemmin. Muista kuitenkin lunastaa lahjasi kortin voimassaoloaikana.
Lahjakortilla voi lunastaa vain lahjakortin oman kategorian tuotteita. Tuotevalikoima elää sesongin mukaan eli jos nyt et löydä sopivaa tuotetta, voit odottaa ja lunastaa lahjakortin myöhemmin. Muista kuitenkin lunastaa lahjasi kortin voimassaoloaikana.
Jos tuotteessa ei ole vikaa, tuotevaihtoon ei ole oikeutta. Viallisen tuotteen vaihdamme luonnollisesti ehjään veloituksetta. Väärän kokoista tekstiiliä emme vaihda toiseen. Tutustu joka tuotteen kokotaulukkoon ennen tilaamista. Kun palautat viallisen tuotteen, mainitsethan Postin henkilökunnalle, että kyseessä on asiakaspalautus 605202/PORIN Innoflame Oy:lle. Muista pyytää ja säilyttää kuitti. Palautusosoite on Innoflame Oy, Kirrintie 2, 28880 PORI.
Tuotteilla on vuoden takuu toimituspäivästä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä

Kysymykset ja vastaukset

Lahjakortin ostajalle

Lahjakortin ostaja voi valita lahjakortin arvon. Lahjakortteja on useita eriarvoisia ja voit tutustua niihin valikoimasivulla. Hinnat sisältävät toimituskulut. Huomioithan, että painettujen korttien hintaan lisätään 2,50 €/kpl. Hinnat ovat alv. 0%.
Lahjakortit voidaan toimittaa sähköpostina, PDF-tiedostona sähköpostitse, tekstiviestinä tai painettuna postitse. Sähköposti- tai tekstiviestinä toimitettavat lahjakortit lähetämme suoraan vastaanottajille. PDF-lahjakortit toimitamme joko yhtenä liitteenä tai erillisinä liitteinä tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Painetut lahjakortit toimitamme tilaajan postiosoitteeseen. Huomioithan, että painettujen korttien lisähinta on 2,50 €/kpl.
Käytössämme on Paytrail -maksupalvelu. Voit käyttää maksamiseen kotimaisia verkkopankkitunnuksia sekä luottokortteja. Yritykset voivat tilata lahjakortteja myös laskulla. Halutessasi lisätietoa lahjakorttien laskutuksesta, olethan yhteydessä myyntiimme, joka palvelee numerossa 0207 433 601.
Voi toki. Myyntimme palvelee numerossa 0207 433 601.
Kyllä. Lahjakortin toimitustavasta riippuen voit muokata esimerkiksi lahjakortin tervehdystekstiä, logoa ja kuvaa. Myös lahjavalikoima on mahdollista räätälöidä sekä hinnaltaan että tuotteiltaan toiveiden mukaiseksi. Myyntimme kertoo mielellään lisää personointimahdollisuuksista ja lahjavalikoiman räätälöimisestä numerossa 0207 433 601.
Kyllä. Lahjakorttia tilatessa voit syöttää henkilökohtaisen tervehdyksen ja haluamasi kuvan - vaikka yrityksen logon tai valokuvan. Tervehdyksesi näytetään lahjan saajalle kun koodi on syötetty lunastussivulla. Tämä sisältyy lahjakortin hintaan.
Halutessasi voimme räätälöidä yrityksellesi toivomustesi mukaisen lahjavalikoiman, josta lahjakortin saajat voivat valita mieleisensä lahjan. Valikoiman räätälöinti on mahdollista, kun tilaat vähintään 200 lahjakorttia. Jos haluat lisätietoja yksilöllisestä lahjavalikoimasta, palvelemme sinua numerossa 0207 433 601.
Sähköpostitse toimitettava lahjakortti saapuu sähköpostiin lähes välittömästi tilauksen jälkeen. Painetut kortit toimitetaan noin kahden viikon kuluessa siitä, kun aineisto on saapunut meille.
Henkilökunnalle voi antaa verovapaasti enintään 100 euron arvoisen (sis. alv.) lahjan tai lahjoja henkilöä kohden kalenterivuoden aikana. Saajalleen verovapaita ovat siis sellaiset lahjakortit, joilla lahjan voi valita tietystä, rajatusta valikoimasta. Voit siis huoleti antaa Perfect Finnish -lahjakortin henkilöstölle esimerkiksi joululahjaksi. Olemme koonneet tarkemmat verottajan ohjeet sivustollamme kohtaan: Usein kysyttyä / Lahjakorttien verotus.
Lahjavalikoima elää jokaisessa katergoriassa sesongin mukaan. Loppuunmyytyjen tuotteiden tilalle nostetaan uusia tuotteita ja näin valikoima pysyy ajan tasalla jatkuvasti.
Perfect Finnish verkkokaupasta ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Räätälöityyn lahjakorttiin on mahdollista valita myös jokin muu voimassaoloaika. Lahjakortin voimassaoloaika on aina merkitty korttiin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä

Täydellinen lahjakortti

Osta lahjakortteja