Lahjakortit

Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät lahjat niin henkilöstön muistamiseen ja pikapalkitsemiseen kuin merkkipäivälahjoiksi ja ilahduttaviksi yrityslahjoiksi.Tutustu lahjakortteihin teemojen mukaisesti ja valitse budjettiisi sopivin vaihtoehto.

Lunasta lahjakorttisi

Täydelliset henkilöstölahjat

19,90 € - 94,90 €

Kattava yhdistelmä käyttötavaraa ja elämyksiä. Täydellisellä lahjakortilla lahjansaaja voi valita esimerkiksi kotimaista designia, tuotteita retkeilyyn ja liikuntaan, ruokayllätyksiä tai laadukkaita muoti- tai sisustustekstiilejä.

Suomessa valmistettu

39,90 € - 49,90 €

Muista Suomessa valmistetulla lahjalla – ja tue samalla suomalaista työtä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi kotimaisia tekstiilejä, keittiötarvikkeita, suomalaisia herkkuja sekä aineettomia lahjoja.

Luonto ja retkeily

44,90 € - 59,90 €

Lahjakortti aktiiviselle ulkoilmaihmiselle. Anna retkeilijälle ja liikkujalle lahjaksi mieluisia tuotteita ja tekstiileitä seuraavaan seikkailuun.

Oikia kotiruokaboksit

49,90 € - 94,90 €

Valmiiksi kokattua ja pitkään säilyvää suomalaista kotiruokaa. Säilytä jääkaapissa ja valmista pienellä vaivalla, kun kiire yllättää. Toimitamme kotiovelle koko Suomessa.

Hemmottelu ja hyvinvointi

Alk. 74,90 €

Anna lahjaksi rentoa mieltä ja leppoisaa tunnelmaa. Lahjakortin saaja voi valita esimerkiksi kosmetiikkaa, huonetuoksuja, spa-tuotteita, laadukkaita kodin tekstiilejä, hyvinvointielämyksiä tai hierontaa.

Suomalainen design

59,90 € - 89,90 €

Tyyliä kotiin ja vaatekaappiin. Monet suuret kotimaiset design-klassikot ja menestysmerkit samassa lahjakortissa. Valikoimassa muun muassa Artek, Balmuir, Iittala, Luhta, Marimekko ja Pentik.

Täydelliset merkkipäivälahjat

146 € - 740 €

Kätevä tapa antaa henkilöstölle varmasti mieluinen merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja. Valikoimassa muun muassa laadukkaita kelloja ja koruja, suomalaisia design-tuotteita, työkaluja ja aineettomia lahjoja.

Suomalainen design EU

69,90 € - 99,90 €

Tyyliä kotiin ja vaatekaappiin. Monet suuret kotimaiset design-klassikot ja menestysmerkit samassa lahjakortissa. Valikoimassa muun muassa Artek, Balmuir, Iittala, Luhta, Marimekko ja Pentik.Toimitukset kaikkiin EU-maihin.

Täydelliset EU-lahjakortit

29,90 € - 104,90 €

Kattava yhdistelmä käyttötavaraa. Täydellisellä lahjakortilla lahjansaaja voi valita esimerkiksi kotimaista designia, tuotteita retkeilyyn ja liikuntaan tai laadukkaita muoti- tai sisustustekstiilejä. Toimitukset kaikkiin EU-maihin.

Sari Laakkonen
Talousassistentti
Innoflame Oy

Herääkö kysymyksiä?

Jos haluat kysyä lisää lahjakorttien ostamisesta tai yrityksellesi räätälöidystä vaihtoehdosta, ota yhteyttä myyntiimme. Olemme myös keränneet valmiit vastaukset yleisimpiin lahjakortin ostajan ja lunastajan kysymyksiin.

Tilaa uutiskirje

Haluatko saada ajankohtaista tietoa lahjakorteista.
Anna sähköpostiosoitteesi ja paina lopuksi Lähetä-painiketta. Lähetämme uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa.
Voit halutessasi perua tilauksen uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta.

Kiitos! Sähköpostisi on lisätty listaan
Virhe! Tarkista sähköposti